Inte fel med en vacker kakelugn

Det är inte fel att ha en vacker kakelugn i hemmet. Om din kakelugn du har idag, inte fungerar som den ska, så kan du få hjälp med den via Norrköpings Kakelugnsmakeri. Hos dem går det även att hitta antika kakelugnar att beställa. Kanske det en gång har stått en kakelugn i ditt hem, men det finns bara en skorsten kvar? Ett tag var det modernt att riva ut kakelugnar. Dock har intresset för att återskapa dem ökat.

Hos Norrköpings Kakelugnsmakeri finns det ett stort lager med antika kakelugnar samt att de även har Sveriges äldsta utställning av dem. Det som detta företag kan hjälpa dig med är:

  • Kakelugnar
  • Järnkaminer
  • Skorstenar
  • Eldstadsplan/golv
  • Byggnadsvård

Välj bland många fina kakelugnar

Om du vill ha en egen kakelugn, vänd dig då till Norrköpings Kakelugnsmakeri. Deras kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket. De kan erbjuda lösningar med allt runt omkring din kakelugn som skorstensrenoveringar och övriga arbeten som hör till din eldstad. Hos dem finns det många varianter av kakelugnar, så som runda kakelugnar, kolonn och rektangulära kakelugnar.

Hos denna kakelugnsmakare finns det även nya gjutjärnskaminer som de kan installera åt dig. De driver även Norrköpings byggnadsvård där de tar tillvara gamla byggnadsdetaljer som dörrar, fönster, golv, beslag, grindar med mera.

Satsa på en fin kakelugn

Att ha en egen kakelugn att elda i, det är inte fel. Om du inte har en idag, så kan du installera en. Det med hjälp av Norrköpings Kakelugnsmakeri. Besök gärna deras hemsida, eller varför inte deras utställningar av fina, antika. Kakelugnar.