Snyggt med Tiffanylampor

Är det så att du vill satsa på att köpa Tiffanylampor? Sådana kan du hitta hos Polarfox. Detta företag är ett av få som specialiserat sig på just dessa lampor. Tiffany i sig är en teknik, där man tar fint utskurna bitar av glas, i olika färger. Dessa löds sedan samman till en vacker mosaik. Denna stil skapades på 1890-talet, i USA, av Comfort Tiffany, Hos Polarfox kan du även hitta en hel del andra lampor, utöver lampor i Tiffanystil.

Välj din Tiffanylampa

När det gäller Tiffanylampor, så finns det idag flera varianter. Det finns de äkta lamporna, det finns reproduktioner samt att det även finns lampor i Tiffany-stil, alltså samma slags mosaik. En lampa i original kan hittas på auktioner, men säljs till dyra priser. Det du kan satsa på, är reproduktioner, som de som finns att hitta hos Polarfox. Dessa lampor är tillverkade i den traditionella Tiffanytekniken.

Hitta snygga lampor till ditt hem

Hos Polarfox kan du hitta en hel del olika lampor för ditt hem. Bland annat har de:

  • Taklampor
  • Plafonder
  • Bordslampor
  • Vägglampor
  • Fönsterlampor
  • Golvlampor

Dessa lampor i sin tur kommer så klart i olika former, färger och från olika tillverkare. Det finns även badrumsbelysning samt mycket mer att hitta. Det gör att du kan köpa de lampor du behöver ha till ditt hem.

Just att ha bra belysning i hemmet är viktigare än vad många tror. Det ska helst vara blandat mellan allmänljus, arbetsljus och stämningsljus. I ett normalstort rum så bör man ha 7–9 olika ljuskällor för att det ska bli så bra som möjligt.