Smart lagerhotell i Boxholm

Ett lagerhotell i Boxholm kan vara bra om du själv har ont om plats. Det finns ett bra lagerhotell Boxholm hos Tranås Åkeri. De har lagerlösningar så väl som logistiklösningar att erbjuda. Det som de kan göra, det är bland annat att ta hand om din interna lagerhantering. De kan bland annat:

  • Hantera dina produkter
  • Utleverera dina produkter
  • Upprätta transportdokument
  • Adressera
  • Föra lagerstatistik

De har även en lagerterminal där de kan emballera, ompacka samt se till så att dina produkter levereras till dina kunder i rätt skick och i rätt tid.

I Boxholm finns ett bra lagerhotell

Det är rätt smart att använda ett lagerhotell i Boxholm om det är så att det finns alldeles för lite plats på ditt eget lager. Det är då bara att hyra in dig på detta lagerhotell. Du kan göra det för kort tid, eller som en långsiktig lösning. Dessutom kan du välja till flera bra tjänster.

Ibland är det ju så att det egna lagret inte riktigt räcker till. Då kan det vara bra att ha en lagerlösning på nära håll.

Andra bra tjänster

Hos Tranås Åkeri finns det idag en mängd bra tjänster. Bland annat så har de personligt hanterade transporter, de fixar det mesta inom godstransporter och logistiklösningar. De har även entreprenadtjänster. Detta transportföretag har stora resurser samt att de har en hög kvalitet på alla sina tjänster. De är samägda med andra företag så det innebär att de har tillgång till en hel del olika lastbilar, grävmaskiner, lastmaskiner, truckar och kranar.