Smart med rumsavskiljare i glas

För kontor och andra rum inomhus så kan rumsavskiljare i glas vara en bra lösning. Med en rumsavskiljare i glas så kan ni göra ett rum till flera. Partier av glas är ett smart sätt att dela av olika rum med. Hos Morgana finns det flera bra lösningar att välja på. Du kan välja mellan dessa väggpartier:

  • Frameless
  • Aluframe
  • Woodframe
  • Loft

Fördelen med detta företags glaspartier och väggpartier samt väggsystem, det är att de alla kan fungera självständigt så väl som att de går att kombinera med varandra. Det går att anpassa materialvalet efter vad du vill ha samt att du även själv kan bestämma storlek på modulerna.

Glaspartier för att skilja av rum

Om du vill dela av ett rum, så är det smart att satsa på rumsavskiljare i glas. Hos Morgana finns det en hel del olika former och storlekar på glaspartierna. De kan komma helt sömlösa eller med en karm. Denna karm kan vara i det material du vill ha det i. Bland annat kan du välja träkarm och aluminiumkarm.

Så vill du skapa ett rum i rummet, så är det smart att dela av det med ett snyggt glasparti. Morgana är Sveriges ledande leverantörer av väggsystem i glas och andra rumsavskiljare. Så det är smart att vända dig till dem!

Snyggt med rumsavskiljare i glas

Glas är ett bra material och med flera rumsavskiljare så kan du satsa på att göra om kontorslandskapet till att ha flera olika rum. Du kan vara med och planera hur det ska se ut och vad för material det ska vara. Hos Morgana finns det du behöver samt att de även har andra produkter för inredning och kontoret.