Satsa på ett snyggt sängbord i ek

Om du funderar på att skaffa ett sängbord i ek, så köp sängbord i ek hos Åkeson. När det gäller sängbord eller nattduksbord, så har du även andra material att välja på. För att du ska hitta det perfekta nattduksbordet för dig, så finns det en del saker du kan fundera på. Har du en enkelsäng eller en dubbelsäng? Det avgör om det räcker med ett sängbord eller om du ska ha två, en på varje sida. Om du ska ha två, vill du då att de ska vara exakt likadana eller vill du ha två olika?

En annan sak att tänka på, det är hur högt sängbordet ska vara. Det kan vara smart att välja en höjd som passar med din säng. Det så att du slipper luta dit neråt för att lägga saker på det.

Vill du ha ett nattduksbord i ek eller i annat material?

Du kanske bestämt dig redan för ett sängbord i ek eller så vet du inte än vad för material som kan tänkas passa. Sängbord finns i dag i en mängd olika material. Dels olika träslag, men det finns även i metall, med glasskiva och så vidare. Sedan kan de även vara i olika färger.

Därtill är det ju så att ett nattduksbord, det kan ha olika design. Det kan vara en enkel skiva med en hylla under, så väl som det kan vara ett rejälare sängbord med en låda eller fler.

Bestäm dig för om du vill att ditt sängbord ska vara funktionellt eller som en del av en snygg inredning. Det gör urvalet lite enklare.